Renovatie van A tot Z

Denk je aan renoveren of verbouwen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of kom eens langs in onze showroom. Wij renoveren elk huis van A tot Z. Van metselwerken tot schilderwerken en alles wat er tussendoor bij komt kijken.

Onze vakmensen zorgen voor de vernieuwing van de elektriciteit en sanitair. Zij plaatsen gyprocwanden en plafonds, zorgen voor de bezettingswerken, chapewerken en leggen een nieuwe vloer. Onze missie is onze klanten een goed gevoel te geven bij hun keuze en afwerking. Wij onderscheiden ons in onze perfecte opvolging en professioneel advies.

Hoe ziet de verbouwing of totaal-renovatie van jouw woning, appartement, kantoor of winkel eruit? Wat zijn je verwachtingen van de uit te voeren werken? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen al jullie wensen en dromen aan bod. Na de volledige opmeting en/of bespreking van je project gaat onze ontwerper aan de slag met de opmaak van een ontwerp van de renovatie. Met fotorealistische 3D beelden krijg je een perfect inzicht hoe je nieuwe interieur er kan uitzien. Een vast team van vakmensen start onder toezicht van Sonja Slegers, wie uw vast aanspreekpunt is tijdens de werken. Elke oplevering is een feest en is het moment waar je als klant naar uitkijkt. Bij de oplevering bekijken we je nieuwe interieur dan ook tot in detail na.

Bekijk onze realisaties

Laat je inspireren in onze showroom!

Breng een bezoek aan onze toonzaal voor professioneel advies en laat je inspireren door tal van stalen en collecties. Wij staan altijd paraat om u met raad en daad bij te staan.